Over ons

GroendakBreda.nl is de Bredase specialist in het ontwerpen, leveren en/of aanleggen van uw groene dak. Wij bieden een totaalpakket aan mogelijkheden om uw dak vele malen aantrekkelijker te maken op zowel ecologische, esthetische en economische wijze. Dankzij ons team van vakkundige en enthousiaste medewerkers kunnen wij u van a-tot-z ontzorgen. Van het ontwerp tot aan de aanleg- en onderhoud van uw groendak. Ook bieden wij de mogelijkheid om alle benodigdheden voor u klaar te leggen waarmee u zelf uw groendak aan kunt gaan leggen.

Een snelle en flexibele levering is wat u van ons kan verwachten. Dankzij onze lokale focus is het voor ons geen moeite om vrijblijvend een keer langs te komen om uw dak op te meten en vrijblijvend advies te geven. We zijn toch al in de buurt 😉

Werkend vanuit ons uit 1967 stammende familiebedrijf: Snoeren Cultuurtechniek B.V. te Terheijden brengen wij u de 3e generatie groene vingers. Alle kennis en vakmanschap in het groen die er in deze periode is opgedaan brengen wij met groendakBreda.nl letterlijk naar een hoger niveau.

Leuk dat je interesse toont in ons!

Met oprechte groet,

Remon Snoeren